Snickare Linköping

Finsnickeri, renoveringar och nybyggen •

Om oss

Välkommen till FemtioFemPlus – en modern byggfirma som tar tillvara på den breda kompetens som våra seniora hantverkare besitter. Vi grundade FemtioFemPlus under sensommaren 2009 har sedan dess blivit utsedd till årets Gasellföretag år 2014, 2015, 2016 och 2017 av Dagens industri. Vi är tacksamma för dessa utnämningar och att vårt arbete med att ta tillvara på all kompetens oavsett ålder tas emot så väl av branschen.

Som en seriös byggfirma kan våra kunder lita på att vi utför vårt arbete med fokus på högsta kvalité oavsett om det rör sig om en köksrenovering, ett byggprojekt eller annat arbete i hemmet. Vi hjälper både privatpersoner och företag med diverse arbeten i hemmet eller på arbetsplatsen.

Våra medarbetare är alla erfarna, engagerade och är i olika åldrar. Våra snickare i Linköping är i många fall seniora med lång erfarenhet av byggbranschen som vill fortsätta göra nytta.

snickare-linköping-om-oss

Vi på Femtiofemplus är medlem i Tjänsteförbundet ALMEGA vilket innebär att alla våra medarbetare har ett kollektivavtal som reglerar, löner, avgifter, försäkringar och arbetsmiljö. Detta är en självklarhet från vår sida så att våra snickare kan känna sig trygga med oss som arbetsgivare och att du som kund är trygg med den service vi levererar.

Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vår verksamhet, hur vi arbetar för en åldersfördelad arbetsplats eller vill få mer information om hur våra snickare i Linköping kan hjälpa dig.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Linköping hjälper dig med diverse renoveringar, bygg och köksrenoveringar utifrån dina önskemål.

  Adress
  Klostergatan 15
  582 23 Linköping

  Telefon
  010-551 30 72

  E-post
  offert@snickarelinkoping.nu

  Orgnr:
  556929-1015

OM OSS

Våra snickare i Linköping hjälper dig med diverse renoveringar, bygg och köksrenoveringar utifrån dina önskemål.

Snickarelinköping.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. FemtioFemPlus kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Klostergatan 15
582 23 Linköping

010-551 30 72

offert@snickarelinkoping.nu

Orgnr:
556929-1015