Snickare Linköping

Finsnickeri, renoveringar och nybyggen •

Om ROT-avdraget

Skatteavdrag vid renovering, ombyggnad och tillbyggnad

ROT-avdraget har funnits sedan 1990-talet och innebär att privatpersoner får ett skatteavdrag när de väljer att ta hjälp av ett företag med F-skattesedel för att utföra renoveringar, ombyggnader eller tillbyggnader i det egna hemmet. Vissa former av underhåll är även berättigat till avdrag. ROT uppgår till 30 % av arbetskostnaderna, det vill säga den kostnad du betalar för att vi på Snickare Linköping kommer hem till dig och utför ett arbete, och som mest kan du få avdrag på 50 000 kronor.

Använd ROT-avdraget för att anlita snickare

Du kan använda ditt ROT-avdrag när du till exempel vill förändra din lägenhets planlösning eller fixa till fasaden på din villa. Ett av de krav Skatteverket ställer upp är att du skall äga och bo i bostaden vi skall arbeta i. Det går därmed bra att använda avdraget för jobb på sommarstugan eftersom du bor där en del av året. Du behöver även betala skatt i Sverige och kan inte få större avdrag än skatt du betalat in under året.

Vi drar av beloppet på fakturan

Att anlita våra snickare i Linköping skall kräva minsta möjliga ansträngning av dig och därför är vi glada att kunna dra av ROT på den faktura vi skickar till dig, utan att du själv behöver ansöka om det hos Skatteverket. Du kommer sedan se vilket avdrag du fått i din deklaration.

OM OSS

Våra snickare i Linköping hjälper dig med renoveringar, finsnickeri och större byggprojekt.

Snickarelinköping.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.